در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
دوره آموزشی آشنایی با محصولات ضدآفتاب برگزار شد
دوره آموزشی با عنوان «آشنایی با محصولات ضدآفتاب» برای کارشناسان حوزه نظارت بر فرآوردههای آرایشی و بهداشتی برگزار شد.
در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
برنامهریزی برای آموزشهای هدفمند و نوآورانه در حوزه کالاهای سلامتمحور
نشست کمیته آموزش و اطلاعرسانی معاونت غذا و دارو با حضور مسئول آموزش و کارشناسان خبره مرتبط برگزار شد.
توسط معاونت غذا و دارو گیلان:
درخشش گیلان در ارزیابی ملی؛ معاونت غذا و دارو جزو برترینهای کشور شد
در همایش سراسری مدیران متناظر فرآوردههای طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک کشور از معاونت غذا و دارو دانشگاه بهعنوان یکی از معاونتهای برتر دانشگاههای علوم پزشکی کشور تقدیر شد.
در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
تأکید بر فرهنگسازی و پیشگیری از مسمومیتهای ناشی از شویندهها در گیلان
جلسه آموزشی ضمن خدمت با عنوان «مسمومیت با مواد شوینده خانگی» با هدف ارتقای سطح آگاهی و توانمندسازی کارکنان در زمینه پیشگیری و مدیریت مسمومیتهای ناشی از مواد شوینده خانگی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان:
برگزاری جلسه آموزشی با محوریت مدیریت وزن و داروهای لاغری
جلسه آموزشی با عنوان «مدیریت وزن با نگرشی بر دارودرمانی و مکملهای لاغری» در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
گرامیداشت طعم سلامت در روز جهانی غذا
مراسم روز جهانی غذا در گیلان با تجلیل از پیشکسوتان صنعت غذا، مسئولان فنی برتر و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی برگزار و بر ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی در استان تأکید شد.
در چهارمین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو دانشگاه:
تأکید بر لزوم مدیریت و کنترل مصرف تستوسترون در استان گیلان
چهارمین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

