بازدید از انبارها و مخازن نگهداری روغن های خام وارداتی در منطقه آزاد انزلی
مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی از بازدید انبارها و مخازن نگهداری روغن در منطقه آزاد انزلی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی،آشامیدنی و بهداشتی در این خصوص اظهار داشت: در راستای طرح تشدید نظارت بر کنترل وضعیت واردات کالاهای اساسی و استراتژیک علی الخصوص روغن های خام وارداتی مانند سویا،کلزا و آفتابگردان، کارشناسان ستادی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی از انبارها و مخازن نگهداری روغن های وارداتی بازدید نمودند.
مهندس نجفی در ادامه افزود: کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ضمن بازدید و نمونه برداری از کالاهای اساسی در صورت مطابقت با ضوابط ، دستورالعمل های سازمان غذا و دارو و استاندارد های ملی مجوز ترخیص و مصرف کالا در سامانه TTACصادر می گردد.
مهندس نجفی در پایان افزود: همه صادرکنندگان و وارد کنندگان محصولات سلامت محور خوراکی و آشامیدنی می بایست اطلاعات خود را در سامانه TTAC ثبت نمایند. هدف اصلی این سامانه، ردیابی و رهگیری کالاهای سلامتمحور می باشد.
نظر دهید