توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی :
جلسه آموزشی اصول تغذیه صحیح و امنیت غذایی برگزار شد
دوره آموزشی "اصول تغذیه صحیح و امنیت غذایی " برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان استان برگزار شد.
در راستای اجرای طرح تولید آرد و نان کامل:
دومین جلسه کارگروه تولید آرد و نان کامل استان در سال 1403 برگزار شد
دومین جلسه کارگروه تولید آرد و نان کامل استان در سال 1403 با همکاری اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
از سوی سازمان غذا و دارو:
تقدیر از مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی استان گیلان در همایش روز جهانی ایمنی غذا
مدیر کل استاندارد استان گیلان در همایش روز جهانی ایمنی غذا:
در صورت عملکرد مناسب ، تاثیر آن را بر سفره مردم قابل مشاهده خواهد بود
مدیر کل استاندارد استان گیلان در همایش روز جهانی ایمنی غذا از اهمیت تدوین استاندارد ها و نظارت بر محصولات تولیدی در تضمین ایمنی و سلامت محصولات غذایی گفت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در همایش روز جهانی ایمنی غذا :
نظارت بر ایمنی و سلامت محصولات غذایی از وظایف دانشگاه علوم پزشکی است
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در همایش روز جهانی ایمنی غذا ضمن تاکید بر هماهنگی بین سازمانی و شعار سال ، تامین غذای سالم و ایمن را از وظایف دانشگاه علوم پزشکی دانست.