آموزش عرضه کنندگان فرآورده های سلامت محور در استان گیلان
کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه های بهداشت و درمان استان گیلان در سطح عرضه کالاهای سلامت محور حضور یافتند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه های بهداشت و درمان استان به مناسبت روز جهانی غذا در سطح عرضه کالاهای سلامت محور حضور یافتند.
ناظرین سلامت محصولات تولیدی استان در بازدیدهای خود از سطح عرضه فرآورده های سلامت محور به آموزش متصدیان در زمینه نشانگرهای رنگی تغذیه ای، اهمیت مصرف محصولات غذایی با چربی، نمک، قند و اسیدچرب ترانس کم و برچسب اصالت کالاهای سلامت محور پرداختند.
انتهای پیام/
نظر دهید