فهرست مشاغل خانگی- جدید.pdf

ضمانت کنترل های شیر و تخم مرغ- اتحادیه اروپا.zip
طعم دهنده خوراکی.zip
در خصوص صادرات پسته.zip
ضابطه بهداشتی پایانه های ضبط و فراوری پسته - ضابطه فنی و بهداشتی(پسته).zip
بازنگری استاندارد مایونز و سس های سرد.zip
دستورالعمل-شرکت های مجاز برون سپاری خدمات تخصصی.pdf
دستورالعمل صادرات و قراردادی صادرات.pdf
اعتبارسنجی گواهی سیستم مدیریت ایمنی موادغذایی.pdf

درخواست تمدید IRC آنزیم های کارخانه Novozymes دانمارک .zip

فرایند ثبت بهداشتی-کشور ونزوئلا.zip

نمونه برداری کالاهای اساسی وارداتی(چای و برنج).zip

ممنوعیت استفاده - تیتانیوم دی اکساید.pdf

صادرات پسته.zip

به روز رسانی حداکثر میزان باقیمانده آفت کش ها_1.pdf

uploads//47602.pdf  نامه + /47602تصویب نامه.zip در خصوص تعیین میزان سطح آلایندگی

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید ماده اولیه و ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی ظروف نچسب- بخشنامه.zip

 ارسال ضابطه و روش آزمون اندازه گیری بلانکیت در انواع نانبلانکیت وبلانکیت- آزمون.zip

کیترینگ-.pdf

برچسب گذاری مطابق با پروانه ساخت صادره.pdf

حداقل-ضوابط-فنی-و-بهداشتی-انبارهای-نگهداری-فراروده-های-غذایی.pdf

صدور مجوز پخش.pdf

مایکوتوکسین در شیرخشک اطفال و غذای کودک.pdf

صادرات محصولات لینی به کشور ژاپن.zip

دستورالعمل فرایند ترخیص کالا.pdf

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی صدور/ تمدید پروانه های ساخت کارخانه/ کارگاه دستورالعمل.pdf

زیست توده اسپیرولینا و فراورده های رنگی آن.pdf

صادرات/لبنی-ژاپن.pdf

فهرست مشاغل خانگی - جدید 1401.zip

بخشنامه ضابطه فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده و بسته بندی کننده رنگ های مجاز خوراکی.zip

مجوز استفاده از مواد اولیه فله.pdf

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی رنگ های خوراکیattachments-fxnusvii_1.zip

مشاغل خانگی.pdf

دستورالعمل اجرایی رسیدگی به تخلفات و جرایم واحدهای تولیدی.pdf

(حداقل-ضوابط-فنی-و-بهداشتی-اب-های-بسته-بندی-شده-(-اشامیدنی-و-معدنی.pdf

ضوابط فنی و بهداشتی سیلو.pdf

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبار های نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی.pdf

فراورده های کنجدی- بازنگری شده.pdf

 راهنمای استعلام مسئولین فنی.pdf

 ثبت نام شرکت.pdf

 راهنمای ثبتنام کارخانه و کارتابل صاحب کارخانه.pdf

 گروه . دسته ا.xlsx

راهنمای ثبت درخواست پروانه منبع داخلی (تاسیس و بهره برداری) غذایی و آشامیدنی.pdf

ضوابط و الزامات برنامه های پیشنیازی (PRPs).pdf

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده ساندویچ های سرد و آماده.pdf

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی.pdf

ضوابط فنی و بهداشتی سیلو.pdf

ضابطه فنی وبهداشتی قند و شکر.docx.pdf

ضابطه فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی خشکبار.pdf

ضابطه فنی و بهداشتی لبنی.pdf

ضابطه فنی و بهداشتی آب میوه.pdf

دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی واحدهای تولیدی بر اساس.pdf

حبوبات و غلات.pdf

چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی.pdf

چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی.pdf

چک لیست ممیزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی.pdf

تافی و آبنبات..pdf

اعلام ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی.pdf

علامت تجاری -1400

مشاغل خانگی -1400

- الزام به برچسب گذاری مواد غذایی تراریخته

- لیست مواد غذایی مورد بررسی برچسب گذاری و آزمون تراریختگی

- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری کارخانه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی

- حداقل فاصله واحدهای تولیدی با اماکن دامی و سایر واحدهای خدماتی و صنعتی

- دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های خوراکی و آشامیدنی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی 

- دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی)

- دستورالعمل بهره برداری

- دستورالعمل ترسیم نقشه جهت دریافت پروانه بهره برداری

- قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مصوب سال ۱۳۴۶ و اصلاحات سال ۱۳۵۳

- نشانگر

PRPS 

   -   حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آردغلات وحبوبات

  حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع غذاهای آماده مصرف و نیمه آماده

  حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آب های بسته بندی

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی کارگاهی 

- دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی بر اساس استانداردهای مدیریت ایمنی

  - روغن

- نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی

- فرآورده های تخم مرغ

- شناسه نانوایی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی ساخت فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی تولید قراردادی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

- دستورالعمل اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی

- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزیهای تازه ، خشک و منجمد

- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده

- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام

- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین

- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خام گیاهی

- آفت کش ها

- افزودنی مجاز

حلال 97

  تاییدیه حلیت مواد و فرآورده های خوردنی و آشامیدنی داخل کشور

  لزوم ثبت اطلاعات در سامانه صدور گواهی حلال

حداقل ضوابط بهره برداری کارخانجات بسته بندی آرایشی و بهداشتی 

دستورالعمل اجرایی فرایند بررسی و صدور ، تمدید ولغو مجوزهای بهداشتی برای موجودات زنده تغییر ژنتیکی یافته و فراورده های غذایی مرتبط با آنها 

 دستورالعمل محصولات غذایی تراریخته

پیوستها 

تعهدنامه  عدم تراریختگی 

دستورالعمل اجرایی نحوه رسیدگی به خطاها و تخلفات سامانه TTAC/uploads/29/2021/Sep/28/فرم رای کمیته fsms.pdf/uploads/29/2021/Sep/28/فایل نهایی کنسرو های گوشتی وF-D-060-1.pdf/uploads/29/2021/Sep/28/فرم مستندات واحد تولیدکننده فراورده غذایی.pdf

آخرین بروز رسانی : 1402/12/22