به مناسبت روز جهانی غذا انجام شد:
آموزش نشانگرهای رنگی تغذیه ای به بهورزان شهرستان رودسر
کارشناس واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شهرستان رودسر به مناسبت روز جهانی غذا جلسه آموزشی نشانگرهای رنگی تغذیه ای را برای بهورزان شهرستان برگزار نمود.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناس واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شهرستان رودسر در استان گیلان به مناسبت روز جهانی غذا جلسه آموزشی نشانگرهای رنگی تغذیه ای را برای بهورزان شهرستان برگزار نمود.
در این جلسه اهمیت درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی فرآوری شده و توجه مصرف کنندگان به آن در هنگام خرید و برچسب اصالت کالا های سلامت محور و نحوه تشخیص کالاهای سلامت محور مجاز آموزش داده شد.
انتهای پیام/
نظر دهید