آموزش نشانگر های رنگی تغذیه ای به مراجعین بیمارستان سیاهکل
آموزش مفاهیم نشانگرهای رنگی تغذیه ای و برچسب اصالت کالاهای سلامت محور به مراجعین در بیمارستان غدیر سیاهکل توسط کارشناس نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناس نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیاهکل در راستای اطلاع رسانی عمومی و ارتقای آگاهی و سطح سواد سلامت جامعه در ایام تعطیلات نوروز در بیمارستان غدیر شهرستان سیاهکل حضور یافت و با توزیع تراکت های آموزشی مفاهیم نشانگرهای رنگی تغذیه ای و برچسب اصالت کالا های سلامت محور را به مراجعین توضیح داد.
در این آموزش ها برچسب اصالت کالاهای سلامت محور و عوامل خطرزا برای سلامتی همچون قند، نمک، چربی و اسید چرب ترانس معرفی شد.
انتهای پیام/
نظر دهید