آموزش کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی به صاحبان و پرسنل چندین رستوران و مرکز عرضه مواد غذایی
همزمان با فرارسیدن ایام نوروز و حضور مسافران در استان، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه در تعطیلات نوروزی از واحدهایی تولیدی و واحدهای عرضه مواد غذایی سطح رشت و شهرستانها بازدید به عمل آوردند
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان: همزمان با فرارسیدن ایام نوروز و حضور مسافران در استان، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه در تعطیلات نوروزی از واحدهایی تولیدی و واحدهای عرضه مواد غذایی سطح رشت و شهرستانها بازدید به عمل آوردند و همچنین در ایستگاههای سلامت شهرستانها حضور یافته و در خصوص تهیه کالاهای سلامت محور، تهیه و توزیع سالم و بهداشتی مواد غذایی و روشهای پیشگیری از مسمویتهای غذایی، نشانگرهای رنگی، آموزشهایی را ارائه نمودند. همچنین پمفلتها و پوستر های آموزشی جهت آموزش مسافران نصب و توزیع گردید
نظر دهید