اولین دوره کارگاه آموزشی اصول ارتقاء برنامه های پیش نیازی PRPS واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید
به همت اداره نظارت بر فرآورده های غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه اولین دوره کارگاه آموزشی اصول ارتقاء برنامه های پیش نیازی (PRPs) واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی، امروز، بیستم خردادماه ٩٨ در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ به همت اداره نظارت بر فرآورده های غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی با همکاری انجمن صنفی صنایع غذایی استان، اولین دوره کارگاه آموزشی تحت عنوان "اصول ارتقاء برنامه های پیش نیازی(PRPs) واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی" با هدف توانمندسازی مسئولین فنی و ارائه راهکار جهت ارتقاء امتیاز PRPs، روز دوشنبه، بیستم خرداد ماه سال جاری در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
گفتنی است: در این کارگاه که با حضور مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی و آشامیدنی تشکیل گردیده بود، موضوعاتی نظیر اجرای برنامه های آموزشی جهت پرسنل واحد تولیدی، چگونگی اثرگذاری پایش ها، اصول رعایت بهداشتی فردی پرسنل، ساماندهی ضایعات و پسماند واحد تولیدی ارائه گردید و همچنین در خصوص چگونگی ارتقاء وضعیت فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی و ارتقاء وضعیت تامین کنندگان مواد اولیه و تعیین تکلیف وضعیت محصول نامنطبق راهکارهای عملی آموزش داده شد.
نظر دهید