بازدید اعضای معاونت تحقیقات و فناوری از مرکز تحقیقات چای و زیتون
جلسه مشترک اعضای هیات موسس مرکز تحقیقات چای و زیتون با حضور معاون غذا و دارو و رییس آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی و بهداشتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جلسه مشترک اعضای هیات موسس مرکز تحقیقات چای و زیتون با حضور دکتر زهرا حصاری معاون غذا و دارو و رییس آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی و بهداشتی معاونت در سالن اجتماعات برگزار شد.
دد این دیدار دکتر زهرا حصاری معاون غذا و دارو دانشگاه ضمن تشکر از همکاری معاونت تحقیقات و فناوری و اعضای هیات علمی به منظور راه اندازی مرکز تحقیقات چای و زیتون، آمادگی معاونت را جهت حمایت های علمی و اجرایی و همکاری لازم برای شروع به کار این مرکز اعلام نمود.
در ادامه اعضای هیات علمی حاضر از طرح های اجرایی مشترک در زمینه مواد غذایی و دارویی بومی استان به ویژه چای و زیتون صحبتهای نموده و نظرات و پیشنهادات خود را ارائه نمودند.
در پایان این نشست از آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی و بهداشتی معاونت و امکانات و تجهیزات موجود بازدید شد.
انتهای پیام/
نظر دهید