برگزاری جلسه شورای معاونین دانشگاه علوم پزشکی گیلان در شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان به مناسبت آغاز هفته سلامت
به گزارش خبرنگار " ایفدونا " در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان دکتر برزیگر ریاست محترم دانشگاه به همراه معاونین در آغاز هفته سلامت و در راستای شعار " ایمنی مواد غذایی " جلسه شورای معاونین دانشگاه را در کارخانه شیر پاستوریزه پگاه گیلان برگزار نمودند.
در ابتدا جلسه مدیر عامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان ضمن خوشامد گویی به معرفی شرکت و موفقیت های کسب نموده در سال های اخیر پرداخت. مهندس مهرابی از جمله افتخارات شرکت را دریافت نشان ایمنی و سلامت از سازمان غذا ودارو برای 4 محصول تولیدی کارخانه شیر پاستوریزه پگاه گیلان بیان نمود. 

در ادامه دکتر برزیگر ریاست محترم دانشگاه ، ضمن اشاره به شعار هفته سلامت به اهمیت نقش مصرف شیر و محصولات لبنی در سلامت جامعه پرداختند. ایشان خاطر نشان نمودند که بایستی با برنامه ریزی مناسب نحوه صحیح مصرف و نگهداری مواد غذایی را به مردم آموزش داد و در این زمینه فرهنگ سازی نمود .
نظر دهید