در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی:
برگزاری جلسه هم اندیشی باصاحبان صنعت آرد استان گیلان
جلسه ای با صاحبان صنعت آرد استان در راستای ارتقاء کیفیت آرد و سبوس تولیدی سازی استان گیلان درمعاونت غذا ودارو تشکیل شد.
به منظور بررسی مشکلات صنعت آرد استان و ارائه راهکارهای مناسب جهت ارتقاء کیفیت آرد و نان و همچنین عرضه بهداشتی سبوس گندم، جلسه ای با حضور مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و مدیران و مسئولین فنی کارخانجات تولید آرد استان در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو تشکیل گردید. در ابتدای این جلسه دکتر مهدوی روشن مدیر نظارت برمواد غذایی دانشگاه انتظارات معاونت غذا و دارو دانشگاه از کارخانجات تولید آرد استان مبنی بر تولید وعرضه محصولات سلامت محور مانند آردهای سبوس دار جهت تولید نان، در راستای کاهش روند رو به رشد بیماری های غیر واگیر مانند دیابت، سرطان ها و ... را بیان نمودند، و اظهار داشتند این معاونت ضمن تشدید نظارت برتولید و عرضه آرد و نان با همکاری سایر ارگانهای نظارتی، آمادگی خود را جهت صدور مجوزهای لازم برای کارخانجات در جهت ارتقاء بهداشتی و کیفی تولید انواع آرد و سبوس اعلام می دارد. در ادامه حاضرین در جلسه به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.
نظر دهید