• 1397/09/20 - 14:04
  • تعداد بازدید خبر : 68
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی:

برگزاری جلسه هم اندیشی در معاونت غذا و دارو دانشگاه

برگزاری جلسه هم اندیشی با جمعی از تولید کنندگان کلوچه استان گیلان جهت کنترل میزان قند در محصولات غذایی

در راستای برنامه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان مبنی بر کاهش قند محصولات غذایی که از عوامل مهم در بروز بیماری های غیر واگیرمی باشد، جلسه ای با حضور مدیر اداره نظارت برمواد غذایی،2 نفر از اعضای هیات علمی کمیته فنی پروانه ساخت معاونت، جمعی از مدیران و مسئولین فنی واحد های تولید کننده کلوچه استان، در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو جهت تبادل نظر علمی و اجرایی تشکیل گردید. در ابتدا جلسه دکتر مهدوی روشن مدیر نظارت برمواد غذایی به بیان انتظارات دانشگاه علوم پزشکی از تولید کنندگان در راستای کاهش قند در محصولات تولیدی و دستورالعمل های مربوطه پرداختند و در ادامه راه کارهای علمی برای کاهش قند در فرمولاسیون محصولات و استفاده از شیرین کننده های مصنوعی جایگزین توسط اعضای هیات علمی حاضر در جلسه ارائه گردید ودر پایان نمایندگان واحدهای تولیدی ضمن اعلام آمادگی جهت همکاری، به بیان نظرات پیشنهادات و تجربیات خود پرداختند.


  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 42457
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/09/20 14:04