برگزاری همایش نقش فرآوردههای شیری فراسودمند در ارتقای سلامت جامعه
نخستین همایش تخصصی نقش فرآوردههای شیری فراسودمند در ارتقای سلامت جامعه در دانشگاه آزاد اسلامی رشت با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، همایش تخصصی نقش فرآورده های شیری فراسودمند در ارتقای سطح سلامت جامعه توسط شرکت پگاه گیلان و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، اداره کل استاندارد استان گیلان، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان و انجمن مدیران کیفیت و استاندارد برگزار شد.
در ابتدا ناصر اسلامی دبیر همایش ضمن خیر مقدم به مهمانان هدف از برگزاری این همایش را اهمیت و نقش ارزنده مصرف فرآورده های شیری در سلامت و تاثیر به سزای فراسودمند سازی آن در بهبود خواص تغذیه ای این محصولات عنوان کرد.
در ادامه این همایش تخصصی مسعود رمضانی پور ، کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این خصوص صحبت نمود. کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه گفت:غذاهای فراسودمند افزون برارزش تغذیه ای پایه، دست کم دارای یک خاصیت مشخص بوده و به اثبات رسیده ارتقا سلامت و پیشگیری کننده یا کاهش دهنده بیماری هستند و در بهبود عملکرد دستگاه گوارش بسیار موثر می باشند.
وی در ادامه افزود: درخواست شرکت های تولیدی مواد غذایی برای تولید فرآورده های غذایی فراسودمند باید با ارائه مستندات علمی کامل باشد و روش های پایش و اثربخشی تولید به تایید رسیده باشد.
واحدهای درخواست کننده باید دارای سیستم های مدیریت ایمنی موردتایید سازمان غذا ودارو باشندو دستگاه های آزمایشگاهی قابلیت آنالیز ماده غذایی حامل از نظر وجود مواد موثر افزوده شده راداشته باشند.
گفتنی ست در پایان همایش تخصصی نقش فرآوردههای شیری فراسودمند در ارتقای سلامت جامعه از فعالان این عرصه تقدیر شد.
انتهای پیام/
نظر دهید