• 1400/05/14 - 10:43
  • تعداد بازدید خبر : 53
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

برگزاری گردهمایی ملی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی و بهداشتی در گیلان

نخستین گردهمایی ملی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی و آرایشی بهداشتی، صبح امروز ( شنبه ) در فومن آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا ): نخستین گردهمایی ملی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی و آرایشی بهداشتی با هدف حفظ و ارتقای امنیت مواد غذایی و بهداشتی و آرایشی برای مصرف کنندگان، صبح امروز ( شنبه ) با حضور معاون، مسوولین معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جمعی از مدیران، کارشناسان تخصصی سازمان غذا و دارو و معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، در هتل معین فومن آغاز بکار کرد.

دکتر فیروز سرودی – معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این مراسم ضمن گرامی داشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره ی شهیدان اسلام، گفت: برآوردهای فائو نشان می دهد هرسال 3/1 میلیارد تن غذا در جهان هدر می رود و 35 میلیون تن از این رقم معادل 7/2 درصد، در کشور ما ایران دور ریخته می شود.

وی ادامه داد: بر اساس گزارش های فائو، در جهانی که نه صد میلیون نفر از جمعیت آن از گرسنگی رنج می برند، یک سوم از مواد غذایی تولید شده توسط انسان (بر مبنای محتوای کالریک آن ) به هدر می رود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان این که امروزه تولید مواد غذایی، بسته بندی، مواد افزودنی، مواد محافظ، مواد نگهدارنده، حمل و مکان عرضه، رنگ های افزودنی و اسانس ها با پیشرفت علم دستخوش تغییرات می شوند، یادآورشد: رشد تعداد کارخانه های فرآورده غذایی و ایجاد تغییرات در تکنولوژی و تنوع فرآورده های غذایی سبب شده که مقررات و ضوابط جدید متناسب با علم روز تدوین شود. در این زمینه لازم است ضوابط و مقررات بازبینی و نظارت ها نیز هوشمند شوند تا فرایندها تضمین کننده سلامت جامعه باشد.

دکترمنوچهر دادگرنژاد – معاون اداره کل نظارت و ارزشیابی بر فرآوردهای غذایی کشور نیز در این مراسم با تاکید بر بازنگری و یکسان سازی دستور العمل های مربوط به ارزیابی ممیزی واحدهای تولیدی داخل و خارج از کشور، هدف تخصصی این گردهمایی دو روزه را همگرایی، هم افزایی، ارزیابی ممیزی واحدهای تولیدی داخل و خارج کشور توسط شرکت های بازرسی و کارشناسان سازمان غذا و دارو، عنوان کرد.

وی در ادامه با اشاره به تاثیر این نشست بر ارتقای سطح ایمنی مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی، تصریح کرد: استقرار سیستم های مدیریت ایمنی به عنوان الگوهای مدیریتی، باعث حفظ و ارتقا سلامت و ایمنی محصولات حوزه سلامت، مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی خواهد شد.

دکتر دادگر نژاد خاطرنشان کرد: از طریق استقرار سیستم های مدیریت، شاهد تولید و عرضه محصولات با سطح ایمنی بالا و سلامت پایدار خواهیم بود.

گفتنی است: نخستین گردهمایی ملی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی و بهداشتی به مدت دو روز ( سوم و چهارم مهر ماه سال جاری ) در هتل معین فومن برگزار می شود./ص


  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
  • کد خبر : 20711
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1395/07/07 10:43