جلسه هماهنگی روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، جلسه هماهنگی جهت اجرای برنامه های تعیین شده روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، جلسه هماهنگی جهت اجرای برنامه های تعیین شده روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو تشکیل شد.
در این جلسه که با حضور مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و کارشناسان حوزه نظارت بر مواد غذایی برگزار شد ، برنامه ها و فعالیت های پیشنهادی روز جهانی غذا مطرح و مورد بررسی قرار گرفت و مقرر گردید هماهنگی های لازم با ارگان ها و سازمان های مرتبط از جمله شهرداری و سازمان آموزش و پروش صورت پذیرفته و برنامه های اعلام شده طبق زمانبندی معین اجرا گردد.
نظر دهید