دیدار عیدانه اتحادیه برنج استان با معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
اعضای اتحادیه برنج استان گیلان در اولین روزهای کاری سال نو با معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دیدار نمودند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اتحادیه برنج استان گیلان در اولین روزهای کاری سال نو در دفتر معاونت غذا و دارو دانشگاه حضور یافتند.
در این دیدار دکتر زهرا حصاری معاون غذا و دارو دانشگاه ضمن تبریک سال نو، از همکاری های بیشتر معاونت با اتحادیه برنج در راستای شعار سال و با هدف حمایت از تولید داخل و رونق اقتصادی ابزار امیدواری نمود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از هیات مدیره اتحادیه برنج خواست: با توجه به استراتژی ها و استقبال دانشگاه در افزایش تولید با کیفیت و شناسنامه دار نمودن محصولات بومی، از شالیکوبان استان انتظار می رود که همکاری و تلاش خود را به منظور اخذ مجوزهای بهداشتی لازم داشته باشند تا برنج استان با بالاترین کیفیت و بسته بندی های مناسب عرضه گردد.
انتهای پیام/
نظر دهید