• 1400/05/14 - 10:22
  • تعداد بازدید خبر : 55
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

روز جهانی بهداشت

رئیس اداره نظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در راستای شعار روز جهانی بهداشت :فعالیت های صورت گرفته در معاونت غذا ودارو دانشگاه در راستای استراتژی های سازمان غذا ودارو و با هدف حفظ ایمنی مواد غذایی و ارتقاء سطح سلامت جامعه می باشد

رئیس اداره نظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در راستای شعار روز جهانی بهداشت :

فعالیت های صورت گرفته در معاونت غذا ودارو دانشگاه در راستای استراتژی های سازمان غذا ودارو و با هدف حفظ ایمنی مواد غذایی و ارتقاء سطح سلامت جامعه می باشد

 رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی وبهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در گفتگو با خبرنگارایفدونا " معاونت غذا و دارو اعلام نمود : خوشبختانه سطح کیفیت محصولات غذایی فرآوری شده استان در حد خوبی بوده بطوریکه محصولات غذایی بسیاری از شرکت های تولیدی استان در سطح ملی و بین المللی ( صادرات ) مطرح بوده و حتی تعدادی از آنها موفق به دریافت نشان ایمنی و سلامت ( سیب سلامت ) و گواهی سیستم های مدیریت ایمنی غذا از سازمان غذا ودارو شده اند.

 مهندس محمد موقتی مقدم همچنین بیان نمود اجرای طرح های تحقیقاتی ، بازرسی های مستمر و اطلاع رسانی مناسب می تواند در ارتقاء سطح ایمنی مواد غذایی تولید شده و کاهش مشکلات و بیماری های ناشی از غذا  موثر باشد.

  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
  • کد خبر : 10203
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1394/01/31 10:22