روز جهانی بهداشت
رئیس اداره نظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در راستای شعار روز جهانی بهداشت :فعالیت های صورت گرفته در معاونت غذا ودارو دانشگاه در راستای استراتژی های سازمان غذا ودارو و با هدف حفظ ایمنی مواد غذایی و ارتقاء سطح سلامت جامعه می باشد
رئیس اداره نظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در راستای شعار روز جهانی بهداشت :
فعالیت های صورت گرفته در معاونت غذا ودارو دانشگاه در راستای استراتژی های سازمان غذا ودارو و با هدف حفظ ایمنی مواد غذایی و ارتقاء سطح سلامت جامعه می باشد
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی وبهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در گفتگو با خبرنگار " ایفدونا " معاونت غذا و دارو اعلام نمود : خوشبختانه سطح کیفیت محصولات غذایی فرآوری شده استان در حد خوبی بوده بطوریکه محصولات غذایی بسیاری از شرکت های تولیدی استان در سطح ملی و بین المللی ( صادرات ) مطرح بوده و حتی تعدادی از آنها موفق به دریافت نشان ایمنی و سلامت ( سیب سلامت ) و گواهی سیستم های مدیریت ایمنی غذا از سازمان غذا ودارو شده اند.
مهندس محمد موقتی مقدم همچنین بیان نمود اجرای طرح های تحقیقاتی ، بازرسی های مستمر و اطلاع رسانی مناسب می تواند در ارتقاء سطح ایمنی مواد غذایی تولید شده و کاهش مشکلات و بیماری های ناشی از غذا موثر باشد.
نظر دهید