به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه:
برگزاری کلاسآموزشی UDP و GSP
کلاس آموزشی UDP و GSP در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور آقای دکتر رزازان از سازمان غذا و دارو جهت مسئولین فنی شرکت های پخش دارویی برگزار گردید .
در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی:
جلسه مشترک با بیمه ها
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جلسه مشترک با روسای بیمه سلامت و تامین اجتماعی استان در خصوص نحوه ی نظارت مشترک بر داروخانه ها تاکید نمود .
در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی
نشست مشترک انجمن داروسازان گیلان با معاون غذا و دارو
نشست مشترک هیات مدیره و اعضای انجمن داروسازان استان با معاونت غذا و دارو دانشگاه به منظور نحوه نظارت بر داروخانه ها و شرکت ها ی پخش و تعامل در این زمینه برگزار گردید .
به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی:
برگزاری جلسه هم اندیشی در معاونت غذا و دارو دانشگاه
برگزاری جلسه هم اندیشی با جمعی از تولید کنندگان کلوچه استان گیلان جهت کنترل میزان قند در محصولات غذایی
تشکیل کمیته ممیزی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO22000 و HACCP
دومین کمیته دانشگاهی ممیزی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO22000 و HACCP کارخانجات استان گیلان با حضور خانم دکتر مهدوی روشن و سایر اعضاء کمیته در دفتر مدیریت نظارت برمواد غذایی و بهداشتی برگزار گردید.
برگزاری جلسه آموزشی آشنایی با دستورالعمل بازرسی از عطاری ها
جلسه آموزشی آشنایی با دستورالعمل بازرسی از عطاری ها در معاونت غذا و دارو دانشگاه با حضور کارشناسان و رابطین نظارت بر عطاریهای استان بر گزار گردید .
دهمین جلسه راهبردی معاونت غذا و دارو دانشگاه
دهمین جلسه برنامه راهبردی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در معاونت غذا و دارو برگزار گردید .
کسب رتبه دوم کشوری و رتبه اول دانشگاههای سطح دو ، توسط معاونت غذا و داروی گیلان
کسب رتبه دوم کشوری و رتبه اول دانشگاههای سطح دو ، توسط معاونت غذا و داروی گیلان در برنامه عملیاتی 6 ماهه اول سال
به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی:
توقیف محموله چای غیربهداشتی
در پی بازدید های نظارتی، یک واحد چایسازی فاقد مجوز بهداشتی توسط کارشناسان نظارت برموادغذایی معاونت غذاودارو شناسایی گردید.
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی در معاونت غذا و دارو
دوره آموزشی آشنایی با شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی توسط مدیریت نظارت بر مواد غذایی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد .