صنایع غذایی گیلان افتخار ایران است
دکتر غلامرضا اصغری - رییس سازمان غذا و دارو کشور، در نشست روز جهانی غذا دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به توانمندی های گیلان در تولید محصولات غذایی با کیفیت، از صنایع غذایی گیلان به عنوان افتخار کشور یاد کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دکتر غلامرضا اصغری - رییس سازمان غذا و دارو کشور، در نشست روز جهانی غذا در دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان این که خوشبختانه وضعیت تولید محصولات غذایی در گیلان خوب می باشد، اظهار داشت: در این خصوص تولیدکنندگان مواد غذایی کمک بسیاری برای توسعه چرخ های اقتصادی کشور می کنند و از آنها می توان به عنوان مدیرانی نام برد که خلق ثروت می کنند.
وی سازمان غذاو دارو را به عنوان متولی غذاو دارو و تجهیزات پزشکی در کشور خواند و یادآور شد: غذا نسبت به همه موارد ذکر شده اولویت دارد چون اعتقاد ما این است که پیشگیری مقدم بر درمان می باشد.
دکتر اصغری ارتقا کیفیت مواد غذایی را مهم خواند و اظهار داشت: سعی ما این است که با تقویت این مهم، پیشرفتی در زمینه صنایع غذایی کشور ایجاد شود. توانمند سازی و مستقل کردن استان ها در این خصوص از سیاست های جدید سازمان غذا و دارو کشور است و در صورت امکان تمام اختیارات سازمان مذکور به استان ها تفویض خواهد شد.
رییس سازمان غذاو دارو در خاتمه با اشاره به توانمندی های گیلان در تولید محصولات غذایی با کیفیت، گفت: در حال حاضر، عزم ملی برای حمایت از صنایع غذایی در ایران وجود دارد و در این زمینه گیلان از افتخارات کشور است.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه سخنانش پیشگیری را مقدم بر درمان دانست و یادآور شد: تغذیه مناسب و صحیح و تحرک کافی در پیشگیری از بیمارها نقش مهمی دارد و توجه مردم به این مهم ضروری است.
وی با اشاره به نقش مهم رسانه ها در تنویر افکار عمومی بیان داشت: رسانه ها برای ارتقاء سطح آگاهی مردم درباره سبک زندگی سالم و استفاده از غذاهای سالم نقش تاثیرگذار و اساسی دارند.
نظر دهید