مشخصات درج شده بر روی بسته بندی های محصولات غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی
رئیس اداره نظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
مصرف کنندگان بایستی در هنگام خرید محصولات غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی به مشخصات درج شده بر روی بسته بندی ها دقت نمایند
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی وبهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در گفتگو با روابط عمومی معاونت غذا و دارو اعلام نمود : بر اساس بخشنامه های اخیر سازمان غذا ودارو مبنی بر تشدید نظارت بر نحوه تولید فرآورده های گوشتی و لبنی ، اداره نظارت بر مواد غذایی وبهداشتی سعی داشته با انجام بازدید های منظم از واحد های تولیدی در این گام بر دارد .
مهندس محمد موقتی مقدم همچنین بیان نمود همه فعالیت های صورت گرفته در معاونت غذا ودارو دانشگاه در راستای استراتژی های سازمان غذا ودارو و با هدف حفظ ایمنی مواد غذایی و ارتقاء سطح سلامت جامعه می باشد.
روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
نظر دهید