توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی صورت گرفت:
نشست کارشناسان مواد غذایی و بهداشتی شبکه های بهداشت و درمان در استان گیلان
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اولین جلسه مشترک اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه های بهداشت ودرمان استان گیلان در سال 1396 در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اولین جلسه مشترک اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه های بهداشت ودرمان استان گیلان در سال 1396 در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو برگزار شد.
در ابتدا جلسه دکتر جمشید محمدی معاون غذا و دارو دانشگاه ضمن خوشامدگویی به حاضرین، بیان نمود: جایگاه حوزه نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی می بایست با برنامه ریزی درست و مدون تقویت شده و تاکنون این حوزه هویت اصلی خود را بروز نداده است.
وی در ادامه اظهار داشت: نگرانی زیادی در حوزه فعالیت غذا و بهداشتی در جامعه وجود دارد و شما می توانید با امکانات موجود و توانایی که دارید سودجویی ها را از بین ببرید و در بین شبکه های بهداشت و درمان استان تعدادی از شبکه ها در ایام نوروز و هفته سلامت بسیار فعال بوده و از فعالیت های انجام شده تشکر و قدردانی می شود.
معاون غذا و دارو دانشگاه خاطر نشان کرد که ما از نیروهای جوان و متخصص که در اختیار داریم باید استفاده کنیم و با چارت سازمانی جدید مصوب، شان و جایگاه حوزه نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی تقویت خواهد شد و با یاری خداوند در سال جدید با برنامه ریزی دقیق و تشکیل کمیته های مختلف از تجربیات کارشناسان خلاق و فعال استفاده کنید. سیاست ما تشدید نظارت ها در تولید محصولات و کنترل سطح عرضه فرآورده های سلامت محور به منظور پیشگیری و اصلاح امور می باشد. در همین راستا می توانید با تشکل های مردمی همکاری کرده و اطلاع رسانی مناسبی داشته باشید، که اثربخش نیز می باشد.
دکتر جمشید محمدی در پایان سخنان خود افزود که کمبود ها و پیشنهادات خود را جهت بهبود وضعیت ارائه دهید و آنچه که باعث تحول می شود تعصب، تعهد و رفتار اخلاقی است.
مهندس محمد موقتی مقدم مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ضمن تشکر از فعالیت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه های بهداشت ودرمان گفت: ارزیابی شبکه ها می بایست سالی دوبار انجام شود و آمار عملکرد ها را به موقع ارسال گردد. اطلاع رسانی فعالیت های صورت گرفته نیز می بایست به موقع انجام شود.
در پایان جلسه کارشناسان ستادی توضیحاتی جهت ارسال مدارک ارسالی، آمارها و بررسی وضعیت کالاهای سلامت محور به کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه های بهداشت ودرمان استان ارائه داده و سایر حاضرین نظرات و پیشنهادات خود را بیان نمودند.
انتهای پیام/
نظر دهید