به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی انجام شد:
نظارت بر تولید فرآورده های گوشتی در گیلان درایام نوروز ۹۷
بازدیدهای تشدید نظارت بر تولید فرآورده های گوشتی در ایام تعطیلات نوروز توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان انجام شد.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت در تعطیلات نوروز به صورت مشترک با دادستانی، اداره کل دامپزشکی و مرکز بهداشت استان از خط تولید، انبارها و آزمایشگاه کنترل کارخانجات تولیدی فرآورده های گوشتی بازدید نمودند.
در این بازدیدها نوع و کیفیت مواد اولیه مورد مصرف، نحوه تولید و فرآوری، شرایط سردخانه ها، انبارها و میزان اجرا و پیاده سازی اصول فنی و بهداشتی در کارخانجات بررسی شد.
انتهای پیام/
نظر دهید