• 1397/01/07 - 09:25
  • تعداد بازدید خبر : 40
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی انجام شد:

نظارت بر تولید فرآورده های گوشتی در گیلان درایام نوروز ۹۷

بازدیدهای تشدید نظارت بر تولید فرآورده های گوشتی در ایام تعطیلات نوروز توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان انجام شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت در تعطیلات نوروز به صورت مشترک با دادستانی، اداره کل دامپزشکی و مرکز بهداشت استان از خط تولید، انبارها و آزمایشگاه کنترل کارخانجات تولیدی فرآورده های گوشتی بازدید نمودند.

در این بازدیدها نوع و کیفیت مواد اولیه مورد مصرف، نحوه تولید و فرآوری، شرایط سردخانه ها، انبارها و میزان اجرا و پیاده سازی اصول فنی و بهداشتی در کارخانجات بررسی شد.


انتهای پیام/


  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 35016
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/01/07 09:25