توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی انجام شد:
نظارت بر تولید فرآورده های گوشتی و لبنی در گیلان درایام نوروز 96
به گزارش خبرنگار " ایفدانا " از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناسان معاونت غذا و دارو بازدیدهای تشدید نظارت بر تولید فرآورده های گوشتی و لبنی در ایام تعطیلات نوروزانجام دادند.
به گزارش خبرنگار " ایفدانا " از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو بازدیدهای تشدید نظارت بر تولید فرآورده های گوشتی و لبنی استان را در ایام تعطیلات نوروز سال1396 انجام دادند.
گفتنی است طبق دستورالعمل سازمان غذا و دارو اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی می بایست بازدیدهای تشدید نظارت بر تولید فرآورده های گوشتی و لبنی را انجام دهند.
نظر دهید