• 1400/05/14 - 09:21
  • تعداد بازدید خبر : 48
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی گیلان انجام شد:

نظارت بر غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در کارخانجات گیلان در ایام نوروز

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه از نحوه غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک کارخانجات تولیدی آرد در استان در ایام نوروز بازدید نمودند

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناسان نظارت بر مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از عملکرد و نحوه غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک کارخانجات تولیدی آرد در استان در ایام تعطیلات نوروز بازدید نمودند.

گفتنی است طبق دستورالعمل سازمان غذا و دارو کارخانجات تولیدی آرد می بایست آرد بربری و لواش و تافتون را با آهن و اسید فولیک غنی سازی نمایند.


  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 25115
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1396/01/09 09:21