نظارت و ارزیابی یک واحد تولیدی فرآورده های موضعی طبیعی و سنتی
به همت اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، یک واحد تولیدی فرآورده های موضعی طبیعی و سنتی در شهریور ماه سال جاری مورد بازدید و ارزیابی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی
گیلان؛ به همت تیم بازرسی اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل
معاونت غذا و دارو دانشگاه متشکل از کارشناسان این اداره، از قسمت های مختلف واحد
تولیدی فرآورده های موضعی طبیعی و سنتی در شهریورماه سال جاری بازدید به عمل آمد.
گفتنی است: در این بازدید کلیه قسمت های واحد اعم از خط تولید،
انبار مواد اولیه و انبار محصولات مورد بررسی قرار گرفت.
نظر دهید