نظارت و کنترل نحوه فعالیت واحدهای تولید کیک و کلوچه استان
نظارت و کنترل واحدهای تولیدی محصولات کیک، کلوچه و شیرینی در ایام تعطیلات نوروز توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با توجه به حجم بالای مسافران در روزهای تعطیل نوروز در استان گیلان، رونق تولید و خرید محصولات غذایی بومی و حفظ و ارتقای سلامت مصرف کنندگان، کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی از کارگاه های تولید و بسته بندی کیک، کلوچه و شیرینی استان بازدید نمودند.
در این بازدید ها کیفیت مواد اولیه، انبارهای نگهداری مواد اولیه، خط تولید، وضعیت بهداشتی، رعایت اصول فنی مربوط به تولید، انبار محصول نهایی، نحوه چیدمان و نگهداری محصولات و آزمایشگاه کنترل کیفی مورد بررسی قرار گرفت و به منظور تعیین ویژگی های کمی و کیفی تولیدات و اطمینان از سلامت آنها، نمونه برداری انجام و نمونه ها به آزمایشگاه کنترل کیفی مرجع استان ارسال شد.
انتهای پیام/
نظر دهید