چهارمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی برگزار شد
چهارمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی، دوازدهم خرداد ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم
پزشکی گیلان: چهارمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی،
ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی با حضور اعضاء کمیته روز یکشنبه
١٢ خرداد ١٣٩٨برگزار گردید. در این کمیته، ٥ فقره پروانه بهره برداری و ٥٢ فقره پروانه
ساخت مورد بررسی قرار گرفت.
نظر دهید