بخش شیمی مواد غذایی:

کلیه نمونه‌های ارسالی از بخش پذیرش نمونه که نیازمند بررسی فیزیکوشیمیایی هستند، در این بخش تحت بررسی قرار می گیرند. بخش شیمی با تکیه بر توانمندی های کارشناسان و امکانات دستگاهی مجهز آزمون های تخصصی فیزیکو شیمیایی مربوطه را مطابق با استاندارد های ملی بر روی محصولات انجام می دهد. این بخش شامل گروه های کاری زیر می باش

لبنیات: انواع فرآورده های شیر (شیر، دوغ، ماست، پنیر، خامه و بستنی)

غلات و فرآورده های آردی: انواع رشته و ماکارونی، کیک و کلوچه، بیسکویت، ویفر، فرآورده های حجیم شونده، آرد و بهبود دهنده ها

بررسی غنی سازی در آرد: اندازه گیری مقدار آهن و اسید فولیک در انواع آرد

فرآورده های گوشتی: انواع سوسیس، کالباس، همبرگر و غذا های پروتئینی آماده

کنسروها: کنسرو خورشت، کنسرو ماهی تن، انواع رب، شورجات و ترشیجات

چاشنی ها: انواع سس ( سس سالاد، مایونز، سس رب گوجه فرنگی)، آبلیمو، سرکه، عرقیات

میوه و سبزی: انواع سبزی خام و سرخ شده

نوشیدنی ها: انواع نوشیدنی های میوه ای، گاز دار و انرژی زا

نان: انواع نان سنتی، حجیم و نیمه حجیم

فرآورده های قندی: قند، شکر، عسل، باسلوق، حلوا ارده، ارده، آدامس، راحت الحلقوم، ژله، شکلات، تافی و آبنبات، مربا، گز، سوهان، پشمک، شکلات صبحانه

روغن ها: انواع روغن های سرخ کردنی، پخت و پز و روغن زیتون

خشکبار و حبوبات: انواع میوه های خشک، سبزیجات خشک، پودر میوه، انواع حبوبات و چای

آب: آب معدنی و آشامیدنی

ادویه: انواع ادویه و نمک

آب میوه ها: انواع آب میوه و شربت

  • لطفا در تنظیمات صفحه گروه های خبری را جهت نمایش انتخاب نمایید.