معاونت غذا و دارو دانشگاه در حال حاضر با پنج مدیریت فعالیت می نماید:
همچنین دارای:واحد تحقیق و توسعه ، واحد مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور ، اداره امور عمومی ، روابط عمومی ، امور مالی، انفورماتیک و حراست می باشد.
/لیست فرآیندهای معاونت غذا و دارو1404
ارزشیابی سالانه از داروخانه ها
ارزیابی محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه (PMS)
ارزیابی و درجه بندی کارخانجات بر اساس برنامه های پیش نیازی (PRPs)
بازرسی از ارائه خدمات تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی (طرح تحول و نگهداشت ...)
بازرسی از ارائه خدمات دارویی درکلیه مراکز درمانی و بهداشتی
بازرسی از شرکت های تولیدی وارداتی توزیعی صنف تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی
بازرسی واحدهای تولیدتوزیعی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
بررسی نسخ پزشکان
برگزاری دوره های آموزشی و اطلاع رسانی عموم در خصوص مصرف دارو و مسمومیتها
برگزاری دوره های بازآموزی تجویز منطقی دارو، مسمومیتها و.... گروه پزشکی
پایش و پالایش برچسب گذاری مواد غذایی، آشامیدنی در سطح عرضه