معاونت غذا و دارو دانشگاه در حال حاضر با پنج مدیریت فعالیت می نماید:

  • مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد مخدر
  • مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
  • مدیریت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
  • مدیریت اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی
  • مدیریت اداره امور فراورده های طبیعی سنتی و مکمل 

همچنین دارای:واحد تحقیق و توسعه ، واحد مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور ، اداره امور عمومی ، روابط عمومی ، امور مالی، انفورماتیک و حراست می باشد.

/لیست فرآیندهای معاونت غذا و دارو1404

ارزشیابی سالانه از داروخانه ها

 
 
 
 

ارزیابی محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه (PMS)

 

 

ارزیابی و درجه بندی کارخانجات بر اساس برنامه های پیش نیازی (PRPs)

 

 

بازرسی از ارائه خدمات تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی (طرح تحول و نگهداشت ...)

بازرسی از ارائه خدمات دارویی درکلیه مراکز درمانی و بهداشتی

بازرسی از شرکت های تولیدی وارداتی توزیعی صنف تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی

بازرسی واحدهای تولیدتوزیعی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

بررسی نسخ پزشکان

برگزاری دوره های آموزشی و اطلاع رسانی عموم در خصوص مصرف دارو و مسمومیت‌ها

برگزاری دوره های بازآموزی تجویز منطقی دارو، مسمومیت‌ها و.... گروه پزشکی

پایش و پالایش برچسب گذاری مواد غذایی، آشامیدنی در سطح عرضه

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
آخرین بروز رسانی : 1404/02/21