نهمین جلسه کمیته سلامت و امنیت غذایی دانشگاه برگزار شد
نهمین جلسه کمیته سلامت و امنیت غذایی با حضور اعضای کمیته با محوریت چالش های مهم در زمینه تغذیه و امنیت غذایی در روز دوشنبه مورخ 1401/11/10 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان،این جلسه با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی،معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه،مدیر درمان معاونت درمان،مدیر نظارت بر فراورده های غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه،کارشناس سلامت و امنیت غذایی با محوریت موضوعات در دو حیطه سلامت و امنیت غذایی برگزار شد.
گفتنی است در این جلسه در خصوص آثار باقی مانده سموم بر محصولات کشاورزی، برنامه ارتقای هشت محصول کشاورزی، ساماندهی توزیع آرد،کنترل میزان نمک در نان و ... بحث و تبادل نظر شد.
نظر دهید