برگزاری جلسه آموزشی روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو گیلان
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، جلسه آموزشی به مناسبت فرارسیدن روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، جلسه آموزشی به مناسبت فرارسیدن روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو برگزار شد .
در این که جلسه دکتر فیروز سرودی ، معاون غذا و دارو ، روسای ادارات و کارکنان معاونت حضور داشتند مهندس رمضانی پور ، کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی به عنوان مدرس به معرفی نشانگرهای رنگی با هدف اصلاح الگوی مصرف ، نشان ایمنی و سلامت و مباحث مربوط به ایمنی مواد غذایی پرداختند.
نظر دهید