توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه:
برگزاری مسابقه پیامکی به مناسبت روز جهانی غذا
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مسابقه پیامکی ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز جهانی غذا سال 1396 به شعار " تغییر آینده مهاجرت، سرمایه گذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی " از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان برگزار می گردد.
علاقه مندان به شرکت در این مسابقه می توانند پاسخ را به صورت عدد سه رقمی از تاریخ 22/7/1396 الی 28/7/1396 به شماره 30001435 پیامک نمایند.
گفتنی است به 20 نفر از همکاران که پاسخ درست ارسال نموده اند، جوایزی از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان اهدا می شود.
انتهای پیام/
سوالات مسابقه روز جهانی غذا
1- کدامیک از ویتامینهای زیر محلول در چربی می باشد؟
1- D 2- C 3- F 4- 1 و3
2- کدام یک از گزینه های زیربیانگر امنیت غذایی است؟
1- تولیدغذای کافی سالم وایمن 2- فراهم بودن غذا برای همه افراد جامعه
3- دردسترس بودن غذا4 - تمام موارد
3- برای ارزیابی میزان کالری، چربی، قند، نمک واسیدچرب ترانس در محصولات غذایی به کدام مورد زیردرج شده روی برچسب محصولات غذایی باید دقت کرد؟
1- موادمتشکله مندرج برروی برچسب محصول
2- درج شماره پروانه بهداشتی ساخت
3- آرم استاندارد
4- نشانگرهای رنگی تغذیه ای
نظر دهید