معاون غذا و دارو گیلان در بازدید از یک شرکت تولیدی فرآورده های لبنی استان:
تولید محصولات سلامت محور با کیفیت رسالت اصلی ماست
معاون غذا و دارو، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی از یکی از شرکت های تولیدی فرآورده های لبنی در شهر رشت بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر زهرا حصاری معاون غذا و دارو، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی از یکی از شرکت های تولیدی فرآورده های لبنی در شهر رشت بازدید نمودند.
دکتر زهرا حصاری در ابتدای این بازدید و در جمع مدیرعامل و مسئولین شرکت تولیدی ضمن ابزار خرسندی از تولید فرآورده های لبنی با کیفیت در سطح استان، تاکید نمود: سرانه مصرف شیر و فرآورده های آن در کشور پایین بوده و می توان با فرهنگ سازی و تولید محصولات جدید و با کیفیت وضعیت سلامت جامعه را بهبود بخشید و با توجه به ظرفیت های موجود، استان گیلان می تواند در این زمینه در سطح کشور پیشرو باشد.
در ادامه معاون غذا و دارو دانشگاه گیلان به همراه هیئت همراه از خط های تولید، آزمایشگاه کنترل و واحد تحقیق و توسعه شرکت دیدن کرد.
انتهای پیام/
نظر دهید