به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد:
دوره آموزشی آشنایی با ضوابط واردات و عرضه مواد خوراکی و بهداشتی در منطقه آزاد بندر انزلی
دوره آموزشی آشنایی با ضوابط و مقررات واردات و عرضه مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشت توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در منطقه آزاد بندرانزلی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دوره آموزشی آشنایی با ضوابط و مقررات واردات و عرضه مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه در منطقه آزاد بندرانزلی برگزار شد.
در این دوره آموزشی که با حضور واردکنندگان مواد غذایی و بهداشتی در خصوص ویژگی های محصولات غذایی و بهداشتی مجاز و مجوزهای بهداشتی صادره از سازمان غذا و دارو، نشانگرهای رنگی تغذیه ای، برچسب اصالت کالا، نحوه استعلام کد رهگیری، نحوه چیدمان محصولات غذایی و بهداشتی در بدو ورود، نمونه برداری از محصولات وارداتی و انجام آزمون های کیفی و نحوه برخورد با متخلفین توضیحاتی ارائه شد.
در پایان جلسه واردکنندگان مشکلات موجود از جمله نبود زیرساخت های مناسب در منطقه آزاد بندر انزلی و پیشنهادات خود را به منظور عرضه سریع تر و بهتر محصولات غذایی و بهداشتی بیان داشتند.
انتهای پیام/
نظر دهید