سلامت برنج
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان جلسه نحوه اجرای طرح ساماندهی و نظارت و ردیابی محصول برنج در معاونت غذا و دارو برگزار گردید .
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
با توجه به اهمیت سلامت برنج اجرای طرح ساماندهی محصول برنج به جد پیگیری خواهد شد
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان جلسه نحوه اجرای طرح ساماندهی و نظارت و ردیابی محصول برنج در معاونت غذا و دارو برگزار گردید .
این جلسه که با حضور دکتر فیروز سرودی , معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان به عنوان ریاست جلسه و دکتر صدر ، سرپرست دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان و نمایندگانی از استانداری گیلان ، سازمان جهاد کشاورزی ، سازمان صنعت ، معدن و تجارت ، اتحادیه شالیکوبی و برنج فروشان استان ، شرکت توسعه خوشه صنعتی شالیکوبی ، مرکز بهداشت رشت و با هدف جمع آوری نظرات کارشناسی و راه کارهای اجرایی جهت صدور مجوز های بهداشتی برای واحدهای بسته بندی برنج و نحوه برخورد با عرضه کنندگان برنج بدون مجوز های بهداشتی لازم جهت طرح در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی استان برگزار شد.
در ابتدای جلسه معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن خوشامدگویی و قدردانی از همکاری تمامی دستگاهها ؛ توضیحاتی در خصوص اهمیت اجرای طرح ساماندهی برنج ، مشکلات موجود و اقدامات صورت گرفته از ابتدای اجرای طرح تا کنون ارائه نمود .
ایشان همچنین خاطر نشان شدندکه با توجه به اهمیت سلامت محصول برنج و اثر وضعیت این محصول بر اقتصاد استان گیلان اجرای این طرح با همکاری سایر ارگان ها به جد پیگیری خواهد شد.
در ادامه نیز نمایندگان دستگاهها و اتحادیه ها به بیان نظرات و پیشنهادات خود به منظور تسهیل در اجرای طرح ساماندهی برنج در سطح استان پرداختند.
نظر دهید