مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی گیلان در جمع نمایندگان واحدهای شالیکوبی استان:
شناسنامه دار کردن برنج گیلان/ کوتاه نمودن دست سودجویان در تجارت برنج
کارگاه آموزشی به منظور اجرای کامل ساماندهی تولید و بسته بندی برنج استان به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان برای نمایندگان واحدهای شالیکوبی استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارگاه آموزشی به منظور اجرای کامل ساماندهی تولید و بسته بندی برنج استان به همت اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی برای نمایندگان واحدهای شالیکوبی استان در سالن اجتماعات برگزار شد.
در ابتدای جلسه محمد موقتی مقدم مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه با تاکید بر اهمیت سلامت محصول برنج و میزان مصرف آن در جامعه، اظهار کرد: حضور فعال برنج کاران و واحدهای شالیکوبی در بازار و عرضه محصول با کیفیت و سالم منجربه برند نمودن برنج استان و جلوگیری از فعالیت سودجویان در تجارت این محصول استراتژیک می شود.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی گیلان در جمع نمایندگان واحدهای شالیکوبی افزود: سازمان غذا و دارو مدتی است که طرح ساماندهی تولید و بسته بندی برنج و شناسنامه دار نمودن آن را در سطح کشور آغاز نموده است و در راستای اجرای کامل این طرح همکاری های لازم را با واحدها خواهیم داشت تا بتوانند مجوزهای بهداشتی را اخذ نمایند.
در ادامه دستورالعمل های سازمان غذا و دارو در زمینه تولید و بسته بندی برنج، الزامات قانونی و شرایط و تجهیزات مورد نیاز به حاضرین توضیح داده شد.
در پایان جلسه نمایندگان واحدهای شالیکوبی استان سوالات، مشکلات و پیشنهادات خود را به منظور اجرای طرح ساماندهی برنج بیان نمودند.
انتهای پیام/
نظر دهید