توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی گیلان انجام شد:
نظارت بر غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در کارخانجات گیلان در ایام نوروز
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه از نحوه غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک کارخانجات تولیدی آرد در استان در ایام نوروز بازدید نمودند
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناسان نظارت بر مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از عملکرد و نحوه غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک کارخانجات تولیدی آرد در استان در ایام تعطیلات نوروز بازدید نمودند.
گفتنی است طبق دستورالعمل سازمان غذا و دارو کارخانجات تولیدی آرد می بایست آرد بربری و لواش و تافتون را با آهن و اسید فولیک غنی سازی نمایند.
نظر دهید