85 درصد محصولات غذایی گیلان نشانگر رنگی تغذیه ای دارند
معاون غذا و دارو دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در روز جهانی غذا در گفتگو ویژه با روابط عمومی معاونت گفت: 85 درصد محصولات غذایی گیلان نشانگر رنگی تغذیه ای دارند.
دکتر زهرا حصاری - معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در روز جهانی غذا گفت: در یکسال اخیر 85 درصد از محصولات غذایی استان گیلان، نشانگرهای رنگی تغذیه ای دارند و در صدد اجرای طرح های کاهش عوال خطر و بار بیماری های غیرواگیر از طریق کاهش اسیدچرب ترانس، قند و نمک موجود در محصولات غذایی هستیم.
وی افزود: در حال حاضر سعی داریم با اصلاح برنامه های ساخت و تدوین روند استراتژیک و با کمک واحدهای تولیدی در جهت کاهش مواد مضر گام برداریم.
معاون غذا و داروی دانشگاه در ادامه از دیگر فعالیت های انجام شده در راستای اهداف دانشگاه به کاهش هزینه های مصرف دارو و تجهیزات از طریق تمرکزگرایی، تشکیل اداره طبیعی سنتی و مکمل با همکاری متخصصین داروسازی سنتی، راه اندازی کمیته استانی تجویز مصرف منطقی دارو، اجرای پروتکل های ابلاغی مصرف منطقی دارو در بخش مراقبت های دارویی در بیمارستان رازی با همکاری متخصصین داروسازی بالینی، پالایش برنج و چای و صدور پروانه ها بهداشتی کارخانه های چای و برنج، ایجاد تفاهم بین سازمانی با اداره کل استاندارد در استان برای کاهش و جلوگیری از موازی کاری و به منظور هم افزایی خدمات، بازدید مشترک منطقه آزاد در سطح عرضه و نمونه برداری های حین ترخیص محصولات و فعالیت های آموزشی کالاهای قاچاق اشاره نمود.
انتهای پیام/
نظر دهید