• 1397/05/20 - 14:08
  • تعداد بازدید خبر : 28
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد:

دوره آموزشی " بررسی فرآیند نظارت و صدور مجوزهای تولید فرآورده های زیتون"

دوره آموزشی " بررسی فرآیند نظارت وصدور مجوزهای تولید زیتون و فرآورده های آن" با حضور مسوولین واحدهای تولیدی زیتون، نمایندگان سازمان های جهاد کشاورزی، محیط زیست، صنعت، معدن و تجارت، شهرداری و گردشگری در سازمان اقتصاد و دارایی استان گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به همت اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه دوره آموزشی " بررسی فرآیند نظارت وصدور مجوزهای تولید زیتون و فرآورده های آن" با حضور مسوولین واحدهای تولیدی زیتون و فرآورده های آن در سطح استان، نمایندگان سازمان های جهاد کشاورزی، محیط زیست، صنعت، معدن و تجارت، شهرداری و گردشگری و با هدف همکاری و جذب سرمایه گذاران در سازمان اقتصاد و دارایی استان گیلان برگزار شد.

در این دوره آموزشی مهندس سمیه عبدالهی کارشناس نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به عنوان مدرس در خصوص استراتژی ها و برنامه های سازمان غذا و دارو در حمایت از تولید داخل، رونق اقتصدی و افزایش تعداد واحدهای تولیدی محصولات بومی، ضوابط فنی و بهداشتی تولید و بسته بندی زیتون و فرآورده های آن مانند روغن زیتون و کنسرو زیتون و نحوه تولید آن ها توضیحاتی ارائه داد.

انتهای پیام/


  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 38546
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/05/20 14:08