به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد:
دوره آموزشی " بررسی فرآیند نظارت و صدور مجوزهای تولید فرآورده های زیتون"
دوره آموزشی " بررسی فرآیند نظارت وصدور مجوزهای تولید زیتون و فرآورده های آن" با حضور مسوولین واحدهای تولیدی زیتون، نمایندگان سازمان های جهاد کشاورزی، محیط زیست، صنعت، معدن و تجارت، شهرداری و گردشگری در سازمان اقتصاد و دارایی استان گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به همت اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه دوره آموزشی " بررسی فرآیند نظارت وصدور مجوزهای تولید زیتون و فرآورده های آن" با حضور مسوولین واحدهای تولیدی زیتون و فرآورده های آن در سطح استان، نمایندگان سازمان های جهاد کشاورزی، محیط زیست، صنعت، معدن و تجارت، شهرداری و گردشگری و با هدف همکاری و جذب سرمایه گذاران در سازمان اقتصاد و دارایی استان گیلان برگزار شد.
در این دوره آموزشی مهندس سمیه عبدالهی کارشناس نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به عنوان مدرس در خصوص استراتژی ها و برنامه های سازمان غذا و دارو در حمایت از تولید داخل، رونق اقتصدی و افزایش تعداد واحدهای تولیدی محصولات بومی، ضوابط فنی و بهداشتی تولید و بسته بندی زیتون و فرآورده های آن مانند روغن زیتون و کنسرو زیتون و نحوه تولید آن ها توضیحاتی ارائه داد.
انتهای پیام/
نظر دهید