• 1396/12/12 - 10:51
  • تعداد بازدید خبر : 34
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی:

دوره آموزشی " سم شناسی مواد غذایی " برگزار شد

دوره آموزشی " سم شناسی مواد غذایی " در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دوره آموزشی " سم شناسی مواد غذایی " برای مسوولین واحدهای تولیدی مواد غذایی استان به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه و با مشارکت انجمن صنفی مسوولین فنی صنایع غذایی استان برگزار شد.

در این دوره آموزشی در خصوص انواع سموم موجود در مواد غذایی، منشا و نحوه تشخیص و شناسایی آن ها مطالبی ارائه شد.

انتهای پیام/


  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 34335
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1396/12/12 10:51