در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی:
دوره آموزشی " سم شناسی مواد غذایی " برگزار شد
دوره آموزشی " سم شناسی مواد غذایی " در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دوره آموزشی " سم شناسی مواد غذایی " برای مسوولین واحدهای تولیدی مواد غذایی استان به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه و با مشارکت انجمن صنفی مسوولین فنی صنایع غذایی استان برگزار شد.
در این دوره آموزشی در خصوص انواع سموم موجود در مواد غذایی، منشا و نحوه تشخیص و شناسایی آن ها مطالبی ارائه شد.
انتهای پیام/
نظر دهید