• 1397/02/25 - 12:02
  • تعداد بازدید خبر : 38
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی:

سمینار " امنیت غذایی و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر " برگزار شد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سمینار " امنیت غذایی و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر " عنوان نمود: امنیت غذایی در حفظ و ارتقای سلامت جامعه بسیار موثر بوده و با برنامه ریزی و اقدامات به موقع می توان میزان شیوع بیماری های غیرواگیر در جامعه کاهش داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر زهرا حصاری معاون غذا و دارو دانشگاه در آیین افتتاح سمینار " امنیت غذایی و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر " ضمن خوشامدگویی و خیرمقدم عنوان نمود: امنیت غذایی در حفظ و ارتقای سلامت جامعه بسیار موثر بوده و با برنامه ریزی و اقدامات به موقع می توان میزان شیوع بیماری های غیرواگیر در جامعه کاهش داد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گلان اظهار امیدواری کرد که این سمینار در پیشبرد اهداف دانشگاه، ارایه بهتر خدمات و ارتقای امنیت غذایی در سطح استان کمک نماید.

گفتنی است سمینار " امنیت غذایی و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر " به همت معاونت غذا و دارو و مشارکت معاونت اجتماعی دانشگاه و با سخنرانی دکتر رضا امانی عضو هیات علمی و رییس مرکز تحقیقات امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و حضور کارکنان دانشگاه و با محور نقش امنیت غذایی در ارتقای سلامت، راهکارهای بهبود شیوه زندگی با تغذیه مناسب، اهمیت کنترل مقدار مصرف قند، چربی، نمک و اسید چرب ترانس در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر با توجه به طرح نشانگر رنگی درج شده روی لیبل محصولات غذایی تولیدی کارخانجات صبح امروز در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

انتهای پیام/


  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 36401
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/02/25 12:02