آغاز مرحله دوم طرح PMS محصولات غذایی، آشامیدنی و بهداشتی در استان گیلان
مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی،آشامیدنی و بهداشتی از آغاز مرحله دوم پایش و ارزیابی مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی در سطح عرضه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان،علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی، آشامیدنی و بهداشتی در راستای اجرای مرحله دوم برنامه پایش و ارزیابی محصولات غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی در سطح عرضه بیان نمود: سلامت و ایمنی فرآورده های غذایی و بهداشتی پس از طی مراحل تولید، بسته بندی و توزیع، می تواند در سطح عرضه، تحت تاثیر شرایط محیطی دستخوش تغییرات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی شود، که با ایجاد مخاطره، تهدیدی برای سلامت مصرف کننده باشد، لذا، باید علاوه بر کنترل فرآورده در سطح تولید، بسته بندی و توزیع، شاخص های ایمنی فرآورده در مرحله عرضه تا مصرف مورد پایش و ارزیابی قرار گیرند.
مهندس نجفی در پایان افزود: بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو این طرح هر سال مطابق با زمان بندی اعلام شده در دو مرحله به صورت کشوری برگزار می شود و مرحله دوم این طرح در استان گیلان از ابتدای اردیبهشت ماه آغاز شده است.
نظر دهید