• 1403/01/08 - 12:46
  • تعداد بازدید خبر : 73
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
در ایام نوروز صورت گرفت؛

انجام بیش از 1600 مورد آزمایش تخصصی بر روی نمونه های موادغذایی ،آشامیدنی و بهداشتی در راستای برنامه سلامت نوروزی

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از انجام هزار و ششصد و نود و یک آزمایش تخصصی بر روی  نمونه های مواد غذایی در راستای برنامه سلامت نوروزی خبرداد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛دکتر فیروز سرودی- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار نمود: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان و ارتقاء کیفیت محصولات غذایی پر مصرف در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز، کلیه محصولات نمونه برداری شده توسط بازرسان معاونت غذا و دارو و مراکز بهداشتی، به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی منتقل و مورد بررسی و آزمایش قرار می گیرد.

وی در ادامه افزود: در این راستا هزار و ششصد و نود و یک آزمایش تخصصی بر روی 580 مورد نمونه های مواد غذایی،آشامیدنی و بهداشتی ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان انجام شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه در پایان بیان داشت: از کل نمونه های دریافتی،193 نمونه پس از آزمون، به دلیل عدم تطابق با ضوابط سازمان غذا و دارو و استاندارد های ملی، به عنوان نمونه نامنطبق تشخیص داده شدند.

وی در پایان تصریح نمود: این آزمایشگاه با کادری مجرب،به عنوان آزمایشگاه تخصصی کنترل مواد غذایی در استان در راستای کنترل سلامت و بهداشت مواد غذایی و بهداشتی مشغول به فعالیت می باشد تا همشریان مواد غذایی و بهداشتی را به صورت سالم و بهداشتی دریافت نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 120714
کلمات کلیدی
شیوا نوشاد کامران
خبرنگار

شیوا نوشاد کامران

آخرین بروز رسانی : 1403/01/08 12:46