• 1398/02/05 - 23:51
  • تعداد بازدید خبر : 57
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

اولین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی

اولین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی سال ٩٨ در معاونت غذا و دارو تشکیل شد.

به گزارش از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان: اولین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی با حضور معاون غذا و دارو، مدیریت اداره نظارت بر موادغذایی و سایر اعضاء کمیته در تاریخ ٢٥ فروردین ماه ١٣٩٨ برگزار گردید. در این کمیته ٢٩ فقره پروانه ساخت و ٣ فقره پروانه بهره برداری مورد بررسی قرار گرفت.
  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
  • کد خبر : 46950
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1398/02/05 23:51