اولین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی
اولین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی سال ٩٨ در معاونت غذا و دارو تشکیل شد.
به گزارش از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان: اولین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی با حضور معاون غذا و دارو، مدیریت اداره نظارت بر موادغذایی و سایر اعضاء کمیته در تاریخ ٢٥ فروردین ماه ١٣٩٨ برگزار گردید. در این کمیته ٢٩ فقره پروانه ساخت و ٣ فقره پروانه بهره برداری مورد بررسی قرار گرفت.
نظر دهید