توسط مدیریت اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی انجام شد:
بازدید از کارخانجات چای استان همزمان با آغاز برداشت برگ سبز
همزمان با آغاز زمان برداشت برگ سبز چای در باغات چای استان؛ مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از تعدادی از کارخانجات شهرستان رودسر بازدید نمود.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، همزمان با آغاز زمان برداشت برگ سبز چای در باغات چای استان و شروع تولید و فرآوری چای کارخانجات؛ مهندس علیرضا نجفی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به همراه کارشناسان نظارتی از تعدادی از کارخانجات شهرستان رودسر بازدید نمود.
در این بازدیدها علاوه بر بررسی ساختار و تجهیزات موجود، نواقص فنی و بهداشتی کارخانجات به اطلاع مسوولین واحد تولیدی رسانده شد.
گفتنی است حدود 190کارخانه فرآوری و بسته بندی چای در استان گیلان وجود دارد و در چند مرحله برگ سبز را دریافت و تبدیل به چای سیاه و سبز خشک می نمایند.
نظر دهید