با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه :
برگزاری اولین جلسه صدور پروانه بهداشتی ساخت فرآورده های غذایی در سامانه تی تک
اولین جلسه ورود اطلاعات به منظور صدور پروانه بهداشتی ساخت در سامانه تی تک با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ اولین جلسه ورود اطلاعات جهت صدور پروانه بهداشتی ساخت در سامانه تی تک با حضورکارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه در سالن ابن سینا آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو برگزار شد.
در این جلسه برخی از اطلاعات مربوط به صدور پروانه های بهداشتی ساخت فرآورده های غذایی از طریق سامانه تی تک جمع بندی و نحوه بارگذاری اسناد و مدارک در سامانه فوق مورد ارزیابی و بررسی کارشناسی قرار گرفت.
گفتنی است که تاکنون تنها صدور کد ثبت منبع برای فرآروده های غذایی و آشامیدنی از طریق سامانه تی تک امکان پذیر بود و صدور پروانه های بهداشتی ساخت محصولات چای، زیتون، روغن زیتون و برنج از طریق سامانه تی تک به صورت پایلوت در کشور توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان اجرا خواهد شد.