برگزاری دوره ی آموزشی آشنایی با کدکس موادغذایی و استانداردهای موجود
مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی از برگزاری دوره ی آموزشی آشنایی با کدکس موادغذایی و استانداردهای موجود برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس نجفی- مدیر اداره اداره نظارت بر فراروده های غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی در این خصوص اظهار داشت: ارتقاء سطح سلامت مردم در گرو توسعه و تدوین استانداردهای محصولات کشاورزی و فراورده های غذایی است. با توجه به حجم قابل ملاحظه واردات برخی اقلام و سهم بالای صادرات شماری از محصولات کشاورزی و فراورده های غذایی،ارتقاء ایمنی غذایی جامعه، حفظ و توسعه صادرات این محصولات مستلزم توجه به استانداردها و مقررات بین المللی غذایی (کدکس غذایی) است.
مهندس نجفی در ادامه افزود: در این دوره ی آموزشی در خصوص کدکس موادغذایی در ایران، ارکان کدکس غذایی، کدکس موادغذایی در بخش کشاورزی و ...مطالبی به مسئولین فنی واحدهای تولیدی ارائه شد.
لازم به ذکر است کدکس موادغذایی مجموعه ای از استانداردهای جهانی ایمنی و کیفیت موادغذایی، نظام نامه های جهانی و سایر خط مشی های ایمنی برای حفاظت از بهداشت مصرف کننده و تصحیح تجارت جهانی است.
نظر دهید