برگزاری سومین جلسه کمیته سلامت و امنیت غذایی استان گیلان
سومین جلسه کمیته سلامت و امنیت غذایی دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با موضوع بررسی الویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با حضور معاون غذا و دارو و نمایندگان محترم سایر معاونت های دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در این جلسه ضمن بیان الویت ها و آخرین مصوبات شورای عالی سلامت کشور، راهکارهای اجرایی آن مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
همچنین در این جلسه ضمن بررسی شاخص های ایمنی در مواد غذایی و آشامیدنی مرتبط با NCD( بیماری های غیرواگیر مزمن) مقرر گردید با همکاری های درون بخشی، برون بخشی و برنامه ریزی مناسب گام موثری در جهت حفظ سلامت جامعه برداشته شود.
لازم به ذکر است، کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با انجام فعالیت هایی از قبیل پایش نمک و اسیدهای چرب ترانس در محصولات غذایی، بررسی باقی مانده سموم ، آفت کش ها و فلزات سنگین در محصولات غذایی چون چای و برنج، کنترل و آزمون کالاهای وارداتی به کشور، آموزش و اطلاع رسانی در خصوص طرح نشانگر رنگی تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی، اصلاح الگوی مصرف و... در پیشگیری از بیماری های NCD ، حفظ و ارتقای سلامت جامعه نقش موثری را ایفا می نمایند.
نظر دهید