تشدید نظارت بر انبارهای نگهداری فراورده های غذایی و آشامیدنی گیلان
مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی از تشدید نظارت بر انبارهای نگهداری مواد و فراورده های غذایی و آشامیدنی در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی اظهار داشت: در راستای اجرای تکالیف قانونی و در جهت ساماندهی وضعیت بهداشتی انبارهای نگهداری فراورده های غذایی و آشامیدنی؛ ضمن ارزیابی کلیه ی انبارها و بررسی سوابق مرتبط با مستندسازی ها ، چک لیست ارزیابی شرایط فنی و بهداشتی توسط کارشناسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی در سامانه aduit تکمیل می شود.
مهندس نجفی در ادامه افزود: با توجه به لزوم مبارزه با قاچاق محصولات سلامت محور،کلیه ی انبارها ملزم به دریافت مجوز از سازمان غذا و دارو بوده و مراکز فاقد مجوز به عنوان شبکه توزیع کالاهای غیرمجاز و قاچاق تلقی شده و مطابق با قوانین مبارزه با قاچاق کالا و ارز برخورد خواهد شد.
نظر دهید